Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy poświata księżyca uderzyła twoją skórę mogłem ujrzeć Ciebie i niego Nie Ciebie i Mnie, ale to tylko Ty i Ja Kiedy słońce świeci z góry budzisz się z tym, kogo kochasz Nie Ty i Ja, ale to tylko Ty i Ja.

6201 wyświetleń
36 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!