Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smutna opowieść

Gdy podmuch wiatru
Strąca życie z wątłego ciała

Wszystko pęka

Ziemia przyjmuje lekko
Opowieści życia w konturach

Reszta toczy się w głowie
Obiera kształt wspomnień

Wstawiłam kraty w sercu
Już Cię nie wypuszczę

Jak kiedyś z ramion...

*mamci

276 076 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • kati75

    22 November 2021, 21:02

    Czasem wszystko jest dobrze. Lecz wystarczy, że jakiś element wspomnień wlatuje wprost do rozdartego serca i kaleczy je na nowo.

    od sprajtka, Sexoh't, Eneida