Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nocą

Gdy
pocałunek
na ustach
składam
pragniesz mnie
więcej
niż
mogę dać

mrok
nas osłania
skrywa
mój wstyd
i serca
bicie
wyznacza
rytm

ty
czułe miejsca
w mig
odnajdujesz
bo
mapę ciała
tak dobrze
znasz

pieszczotom
naszym znów
nie ma
końca

kradzione chwile
do wschodu
słońca.

31 412 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!