Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie zauważona

Gdy patrzę na siebie czuje tak wielkie obrzydzenie
I nie chęć do samej siebie.
Nienawiść przez wieki pielęgnowana,
Miłość nigdy nie doznana.
Teraz w łzach schowana,
Szkoda że przez nikogo nie dostrzegana.

1609 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • SamotnaDusza

    7 April 2021, 08:37

    I już Cię widzę 😀

  • emi@

    6 April 2021, 18:35

    Poczułam Twoją myśl...

  • fyrfle

    6 April 2021, 11:57

    Bardzo ciekawa treść myśli i forma jej przekazu. Uważam, że wielu ludzi może się z nią identyfikować, choć jest to stan bardzo przykry i bardzo niebezpieczny.