Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

...

Gdy patrzę na niemowlę,
najwyraźniej widzę w nim
piękno Boga.
Jego doskonałość,
Jego miłość,
Jego tchnienie.
Cud stworzenia.

Całuję małe stópki.

57 044 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!