Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niezwykły świat

Gdy otwieram przed tobą moje serce szeroko,
Odczuwam mocne bicie, płynące z głębi mego wnętrza.
W zamian za twą autentyczną obecność i duszę szczere,
Oddam ci cały świat, jak nigdy dotąd jeszcze nie było.

Wszystkie serca, gdy się otwierają, tworzą mosty wśród nas,
Wiążąc nasze istnienia w więź niezwykłą i piękną.
Wymieniając prawdziwe siebie, odkrywamy światy nieznane,
Które wspólnie eksplorujemy, krocząc ramię w ramię.

Współtworzymy historię, niezwykłe opowieści nasze,
Gdzie spełniamy marzenia i budujemy wspólne przestrzenie.
Twoje serce, gdy je poznaję, rozświetla moje drogi,
I ja, z ufnością, otwieram przed tobą swe podwoje.

To jest dar, którym możemy się dzielić bez granic,
Gdy oddajemy sobie nawzajem, nasze prawdziwe oblicza.
Wzajemnie tworzymy świat pełen autentyczności i miłości,
Gdzie wszystko jest możliwe, gdy serca nasze się splatają.

Więc pozwól, abym zobaczył twe serce prawdziwe,
A w zamian, ukochana duszo, cały świat dla ciebie oddam.
Bo to w obdarowywaniu się sobą odkrywamy prawdziwe bogactwo,
Gdy serca nasze się złączą, tworząc więź niezatartą.

31 244 wyświetlenia
641 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!