Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wielokąty

Gdy opadała namiętności
Pikantna mgła
Jak na różańcu
Tymi samymi słowami
On modlił się do niej
że żona go nie rozumie
i nie sypiają ze sobą już

A ona przy spowiedzi
na babskim sabacie
wszyscy chcą tylko jednego
miłość nad ranem się kończy

Na życiowym zakręcie
Ktoś otarł jej łzę
Spytał o serce
Ona zamknęła drzwi

Chłopak przyjaciółki
szeptał jej co noc
Że nikt go tak nie rozumie
Ona znalała go na wylot

Kochanka go słuchała
Żona dźwigała problemy
Ślubna odeszła
Zniknął kochance on ....

https://youtu.be/ZVxDKhKvsSc

103 371 wyświetleń
1203 teksty
141 obserwujących
  • onejka

    3 July 2020, 18:06

    Pomieszanie z poplątaniem. A jednak to ludzie sobie nawzajem gotują ten los Choć czasem jakaś miłość tez się zaplącze zbyt późno 🤔