Menu
Gildia Pióra na Patronite

zanim zaśniesz

Gdy okna przecierają senne oczy
Rozkwitasz kroplami deszczu
Nie wiem jeszcze, czy przy mnie stoisz
Chociaż noc jest z nami i w nas gości

Lubię gubić się w twoim uśmiechu
Gdy samotność leczy lęki
Siadamy na peronie wszechświata
Obserwując zbliżające się pragnienia

A marzenia jak słowa piosenki
Zapisują się w naszych spojrzeniach
Tych nie ujawnionych jeszcze
Niepewnych wspólnego istniena

15 691 wyświetleń
138 tekstów
21 obserwujących
  • Monika M.

    18 February 2020, 23:41

    Bardzo piękne.
    Bardzo :).