Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krótka motywująca...kołysanka...

Gdy nocka ciemna już zapada...
do Twego łóżeczka sen się wkrada...
Więc zmruż oczęta moja miła
przez kilka godzin będziesz śniła...

Byś kolorowy i piękny sen miała
gdy tak niewinnie będziesz spała.

A rano,otwórz szeroko oczęta
po pięknej nocy wypoczęta,
abyś w tę wczesną poranną godzinę ,
uśmiechem mogła obdarzyć rodzinę...

Lecz zanim zaśniesz spójrz w nocy mrok..
gdzie milion gwiazd na niebie lśni...
wszystkie do Ciebie tej nocy mrugają
z oddali...dobranoc...cichutko wołają...

55 134 wyświetlenia
395 tekstów
57 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!