Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy noc nastaje

Gdy noc nastaje,
zegar pozornie spowalnia.
Serce naprawdę przyspiesza.

Sny piękne i kolorowe,
bo ktoś w nich na mnie czeka.

4582 wyświetlenia
66 tekstów
5 obserwujących
  • CЯuelCOMA

    26 April 2016, 22:52

    Dokładnie tak Cris :)

  • Cris

    21 April 2016, 18:08

    ...po pięknych snach piękny dzień...
    :)