Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś moim oddechem ღ

Teksty z obrazami - Jesteś moim oddechem ღ - Infinite Gentleman Night
Jesteś moim oddechem ღ - Infinite Gentleman Night

Gdy noc cicho podchodzi do naszych okien
troski dnia przesłania delikatnie swym zmrokiem.
To właśnie pośród blasku gwiazd są dla mnie
najpiękniejsze niezapomniane chwile,
gdy w Twoim czułym spojrzeniu
niepowtarzalnego ciepła widzę aż tyle.
Gdy do życia budzisz dawno zapomniane akordy
palcami delikatnie drażniąc struny pragnień ,
ubrana jedynie w mój czuły dotyk... mam już wszystko
czego do tej pory szukałem tylko pośród marzeń.
Więc zostań już w moim sercu na wieczność
pisaną wspólnymi bezcennymi wspomnieniami
zmieniajmy przyszłość robiąc na złość losowi,
dzielmy się już zawsze troskami i marzeniami .

Bądź na zawsze niegasnącą iskrą w moim oku,
co noc zasypiaj ufnie wtulona u mojego boku
... tego właśnie pragnę .

Największej Miłości ღ
aut.~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
18.07.2020

10 921 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących