Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy niebo w gwiazdy ubrane
To romantyzm mój
Ze snu wybudza się
By w postaci moich myśli
W sen Twój wkroczyć ...
Byś nie wiedziała
Że to moja zasługa
Że wciąż pamiętassz mnie ...

01.09.2015.

றiℓℓ...

18 435 wyświetleń
155 tekstów
44 obserwujących
  • PainWithoutLove

    28 October 2015, 19:21

    zachwycił mnie wiersz.. romantyczny i subtelny.. :)

  • czasem_wciskam_escape

    9 October 2015, 09:19

    Hannku... cieszę się, że jesteś taki romantyczny... pozdrawiam ciepło ;-)

  • fyrfle

    11 September 2015, 21:55

    Ludzie potrzebują deszczu.

  • nicola-57

    9 September 2015, 19:08

    bdb

  • mill

    6 September 2015, 16:06

    ....wszystkim serdecznie dziękuję za zatrzymanie się u mnie ;).......

  • Malusia_035

    6 September 2015, 12:14

    bardzo ładny ,zatrzymuje :)

    Pozdrawiam Mill :)

  • 3 September 2015, 11:17

    Wspaniały wiersz.. ;)

  • giulietka

    2 September 2015, 10:57

    Ach, Mill, Ciebie wprost się nie da nie pamiętać!;)

  • Cris

    1 September 2015, 23:03

    Mill Ty świadomie śnisz by wejść do jej snu..?
    Ciekawy wiersz...podoba się.
    Pozdrawiam na dobranoc :)

  • 1 September 2015, 22:24

    Romantyczny dziś:)