Menu
Gildia Pióra na Patronite

złap mnie jeśli potrafisz

gdy nie ma Boga
niczego się już nie boję
bo życie to tylko
kilkadziesiąt centymetrów ciała
dla śmierci nie ma liczb
już wiem gdzie jestem
zawsze tam gdzie
nie powinnam

17 971 wyświetleń
203 teksty
83 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!