Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapomniany czas...

Gdy mówisz - pamiętaj
o słowie Przepraszam
Takie proste
a ile trudu ,by je rzec
i chwyta mocno ręka
za krtań
dusząc nasze myśli.. .
Trudno z pamiętać słowa
lejące się strumieniem
z braku rozwagi .
Wszystko gaśnie
odchodzi w zapomnienie,
który zatrze to co piękne.
Lecz szary czas
pokarze
odbicie oblicza
marnego
brodzącego doliną uczuć
pragnąć uchwycić
skrawek zrozumienia
człeka zagubionego,
przez Ciebie i Twój świat...

http://www.youtube.com/watch?v=uRxsVP5HQA4

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    4 September 2012, 21:44

    Dziękuje Romanie i wzajemnie :))

  • R.A.K.

    4 September 2012, 21:40

    Bardzo ładny wiersz!

    Pozdrawiam Ines :)