Menu
Gildia Pióra na Patronite

for U

Gdy moje oczy widzą Twoje usta uśmiechnięte..
Wtedy i usta me uśmiechają się..
Moje usta dotykają ust Twych..
i pragną zanurzyć się w bezkresie czasu..
Mój nos czuje Cię..
A ja nie muszę się zastanawiać już jak pachnie szczęście ;)
Moje uszy słyszą Cię..
a ja wtedy cała drżę.
Moje ręce przytulają Cię..
I tak wyobrażam sobie moją przyszłość..-
- w Twych ramionach.
A moje serce..
Moje serce jest sercem Twym.

2843 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!