Menu
Gildia Pióra na Patronite

La verdad de todas mis mentiras

Gdy mnie czasem w anioła Bóg przemienia
skrzydła na me ludzkie ramiona nakłada
i każe wybaczać, by już nie pamiętać
tak jak On mi na zawsze zapomina
te wszystkie kłamstwa w moich prawdach

101 483 wyświetlenia
954 teksty
266 obserwujących
  • Adnachiel

    22 July 2013, 20:04

    Prawda ułożona z kłamstw jest jak ta moja cytatowa fikcja literacka :)

    Dzięki, że się pojawiliście akurat pod tym tekstem.
    Miłego wieczoru :)

  • 19 July 2013, 12:13

    Niełatwo ułożyć prawdę z kłamstw...
    Jak odnaleźć ją w świecie iluzji i półprawd?...
    Dobre.
    Pozdrawiam :)

  • giulietka

    18 July 2013, 19:39

    "Gdyby ból co czuję
    mógł uskrzydlać
    byłabym aniołem
    od jutra
    gdyby ten ból co czuję
    mógł rozjaśniać
    byłabym w oknie twym
    jak gwiazda
    "