Menu
Gildia Pióra na Patronite

Refleksje

Gdy młodość
jest codziennością
nie czujesz
niechęci życia

masz siłę
by walczyć co dzień
o lepsze jutro
dla dzieci

a kiedy czas
daje zmarszczki
potrafisz
cenić ciszę

choć sny
są takie leciutkie
to najważniejsze
mieć serce
otwarte zawsze
dla wszystkich
nie zmarnuj szansy
na jutro

na dane ci
człowieczeństwo

31 364 wyświetlenia
287 tekstów
5 obserwujących
  • Cris

    7 August 2017, 03:53

    wymowny, ładny
    :)