Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Gdy milczysz
przez mój świat przechodzą dreszcze.
Krzyczę:
milcz mi jeszcze i jeszcze
Gdy mówisz wiruje powietrze
więc milcz-
to takie bezpieczne.

1938 wyświetleń
23 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!