Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy Liście

Gdy liście wkoło spadają swobodnie,
Idę przez park, podarte mam spodnie
I pobrudzone marzeniami...
Od nich czlowiek gubi się czasami,
Sam w sobie..

15 093 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!