Menu
Gildia Pióra na Patronite

ta noc

Teksty z obrazami - ta noc - Cris
ta noc - Cris

gdy księżyc i
ta najjaśniejsza z gwiazd nie dają spać
człowiek stawia pytania

szuka odpowiedzi
niekiedy do

rana
na sercu

wigilia
ukoi co złe
wśród ludzi człowiek człowieka spotyka

czas pojednania
oby ich najwięcej

rozum
broni w potrzebie
dla

takich chwil warto a
każdy następny i

powszedni dzień
jak chleb
święty

©Krystyna Anna Szklarczyk
napisany 21.12.2017r.
.
.
Tło do szopki- piękne banery do szopki na Boże Narodzenie
sklepparafialny24.pl

70 113 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
  • Cris

    26 December 2020, 02:14

    Ula piękny komentarz...dziękuję serdecznie ... pozdrawiam <3