Menu
Gildia Pióra na Patronite

chleb powszedni

gdy już zobaczysz
moje myśli
na zachmurzonym słów
błękicie
a sekret nocy dniem się
ziści
i przyjdzie walczyć
nam o życie
stań
w oczach wiary
na jej szczycie
osnuta płaszczem nieśmiertelnym
bo gdzie jest honor
tam
w zachwycie
jest
bohaterstwo
chleb powszedni

43 930 wyświetleń
511 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!