Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

****

Gdy juz wszystkie gwiazdy zaswieca na niebie
Gdy juz nie bedzie Ciebie
Gdy juz naprawde bede sama
Stane twarza w twarz z ksiezycem i SWOJA WOLNOSC w dlonie uchwyce
Zapomne wszystko, co tak wiele znaczylo
Zapomne wszystko, co miedzy nami bylo....

2840 wyświetleń
20 tekstĆ³w
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!