Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cicha Śmierć

Gdy już nadejdzie cichy świt,
Zamknę oczy, szepnę: Wyjdź
I opuszczę siebie tak,
By wiecznym snem zasnął już mój świat

119 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!