Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy jutro nie wie
o naszym istnieniu
uśmiechniętym słowem
zatrzymuję cię
darowanym pocałunkiem
ogień w oczach
rozpalam
grzejąc się w błękicie
spojrzenia
własną tworzę
niedoskonałość

9075 wyświetleń
61 tekstów
3 obserwujących
  • Smurf007

    22 May 2014, 17:50

    mocna mieszanka :)