Menu
Gildia Pióra na Patronite

MOJE ZMARTWYCHPOWSTANIE

Gdy jo, Sierjoża umrę to nie pakujta me w trumnę
Wykopta doła wielkiego, nalejta wina do niego
I wrzućta tam moje ciało żeby se w bełcie pływało
Zostawta tak me do nocy, jo w winie nabiere mocy
A jak nad ranym przydzieta, świadkamy cudu bedzieta...
Bo nic tak nie stawio na nogi jak wino i spokój błogi !
Pamintać ło tym należy kiedy we trumnie sie leży !

# Zainspirowoł me Paladin

51 481 wyświetleń
592 teksty
70 obserwujących
  • nicola-57

    8 May 2015, 15:45

    a wisz Wiechu, jo tyż myśle ło niekunwyncjunalnym pochówku i dalszym żywocie. Nie byde Cie plagiacić. Poczekum na nastympny tekst Paladina.
    Łun ta zawsze dobrze doradzi. Miłygo :)

  • 8 May 2015, 08:24

    Świetny !!! ;)))
    Pozdrawiam :)