Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak żyjesz?

gdy jesteś już na dnie rób wszystko by sie podnieść znowu

złap się nawet najosrzejszej brzytwy byle byś nie pukał w nie od spodu

dłoń zlóż w pieśc na znak walki z przeciwnościami losu

powtarzaj sobie że dasz rade i słuchaj tego wewnetrznego głosu

musisz cieżko trenować i pracować nad sobą

byś mógł realizować cele stawiane przed tobą

nawet z najgorszej sytuacji można wyjść obronną ręką

miej cele a nie mgliste marzenia i podażaj za swą mekką

twardy charakter i wiara w siebie powinny Cię charakteryzować

bądź rozważny w tym co robisz ale pamiętaj, że czasem warto ryzykować

pamiętaj, żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś

ale płać ze błędy i bądź świadomy grzechów które popełniłeś

żyj tak jak chcesz a nie tak jak chcą tego inni

to Twoje życie i jeżeli je przegrasz sam temu będziesz winny

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
  • 19 April 2010, 11:08

    Piękne motto.

  • Afela

    9 April 2010, 15:34

    nom :)