Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

23:14

gdy granat nieba muska ziemię
iskrzą się myśli wezbrane

gdzieś w szmerze ciemności ciał
skryły się rysy dni
zbłąkane spojrzeń drgania

gdyby tylko zapalić światło
od tak na pstryknięcie palcami
prysła by ich niezliczoność

może wtedy przestałabym bywać
a wreszcie zaczęła być

26 012 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • 8 April 2018, 23:22

    :))

  • Papużka

    8 April 2018, 23:19

    :))

  • 7 April 2018, 23:52

    Przegapiłem, bo już 23:52. ;)
    Z tym granatem, to... ostrożnie, nie wyciągaj zawleczki. :P
    Fajne.
    Dobranoc. :))