Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Anielski sen~~

Gdy głowę swą złożysz
Na poduszce z piór
Niech śpiewa kołysankę
Sam anielski chór

Przepiękne melodie
Niech płyną do ucha
A ty zamknij oczy
I w niej się zasłuchaj

Daj ponieśc się magii,
Śnij głębokim snem
Odnajdziesz w nich spokój
Tak czysty jak len

Wtulony w marzenia
Śnij swój sen do rana
Cicho coraz ciszej
Noc będzie przespana

W puchu swoich marzeń
Znajdziesz swoje ja
Muzyka zamilkła
Lecz sen jeszcze trwa

Śnij więc snem cudownym
Nikt nie zbudzi cię
To takie anielskie
Dobrze wyspac się.

109 505 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • aloya

    31 October 2012, 10:17

    "To takie anielskie dobrze wyspać się", pięknie to ujęłaś Agnieszko.
    Pozdrawiam:))

  • Gaia

    30 October 2012, 14:20

    Nawet bardzo anielskie Agnieszko. Wyspać się dobrze :)
    Pozdrawiam serdecznie :)