Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy głowa pęka
od natłoku mysli
czułość dłoni na skroni
tylko tego
potrzeba

Teksty z obrazami - gdy głowa pęka
od natłoku mysli
czułość dłoni na skroni
tylko tego 
potrzeba - motylek96
gdy głowa pęka od natłoku mysli czułość dłoni na skroni tylko tego potrzeba - motylek96
135 881 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!