Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy głos twojej duszy zapyta cię o jęk
który głośno w twoim sercu skowyt zaczyna
wzruszając ramionami nie odpowiesz nic
nie znając przyczyn skąd zaszły te zmiany w tobie

czy będziesz spinać mięśnie chłodem w twoim ciele
by poddać się pokusie łatwości aktu niewiedzy
gdy mózg bedzie nakłaniał do spowiedzi wnętrza
rzeczywistości nie poddać się iluzji - szczęścia -

17 046 wyświetleń
190 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!