Menu
Gildia Pióra na Patronite

Falowanie w naturze

Gdy emocje cię napadną, wykąp się w nich dobrze, jak w żółci
Graj głośno muzykę, rozpal ognisko
Gdy iskry w około tańczą, stój, nie opieraj się
Przelej swoją prawdę w rzeczywistość
Płaszcz przykryje wszystkie cienie
Odejdź gdy poczujesz wolność i zabierz mnie

12 954 wyświetlenia
199 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!