Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dusza poety

Gdy dusza poety umiera,
anioł śmierci kształt KRUKA przybiera.
Porywa duszę,
porywa myśli,
skrzeczącym krrrraaaaa,
oddaje pokłon artyście
s.........
...czy się boisz takiej śmierci ?

4375 wyświetleń
75 tekstów
2 obserwujących
  • 18 January 2016, 00:52

    Też życzę odpoczynku Magdo

  • 18 January 2016, 00:41

    W końcu się rozumiemy :-)
    Pozdrawiam Magda !

  • 18 January 2016, 00:37

    "towarzysze" nieeeeeeeeeeee przynajmniej z mojej strony.
    Liczbę mnogą rozumiesz więc domyślam się, że pozostaje problem z logikom ?
    Śpieszę z pomocą skoro piszesz tak mocno przekonana o swej racji to ja też Ci ją przyznaję Magdo, stąd liczba mnoga.

  • 18 January 2016, 00:23

    Rację w swoim toku rozumowania i odbioru wszystkiego co się do Ciebie pisze.

  • 18 January 2016, 00:06

    Magda mogę nie muszę. Widzę jednak, że to Tobie brakuje luzu. Jakbym był zły to raczej inaczej bym napisał ale nie będę się licytował uznajmy, że masz rację. Pozdrawiam :).

  • 17 January 2016, 23:55

    No cóż jak widzę, że również ostatni. Ja Ciebie nie ganiał, a i cudzysłów "....." o czymś świadczy, do tego " :-) ". Jak wolisz się boczyć to Twój wybór, jeszcze raz jak dla mnie to podchodzę do tego na luzie i tyle. Pozdrawiam :-) .

  • 16 January 2016, 00:53

    Zwróć uwagę na "....." i :-). To chyba coś oznacza jeśli nie rozumiesz to z humorem podchodzę do tematu i do Twojej przeróbki. To taki pozytywny odzew w Twoim kierunku. :-).

  • 16 January 2016, 00:27

    Może wiersz był zawiły i dlatego. Może komentarze pisane na "kolanie" zwyczajnie są lepsze. Nie pierwsze "une" tu :-) i chyba nie ostatnie.

    A to dlaczego szkoda "bo kradniesz :-)"?

  • 16 January 2016, 00:21

    "O przepraszam" nawet jest Twoje :).
    Końcówka jest najlepsza nie wiadomo "dlaczemu" ją obcinasz w tym "kradziejstwie"
    Nie zapomnij ukraść twórcę tego czegoś.

    Widzę komentarze się bardziej spodobały.....niż sam wiersz .....

  • 16 January 2016, 00:06

    Który bo jest ich kilka ?