Menu
Gildia Pióra na Patronite

Razem.

Create.J.Kate

Create.J.Kate

Gdy dotyk Twój czuje to me serce się raduje
I nic już z tym nie zrobie, bo zawróciłeś mi w głowie
I wspólna przyszłość planuję, bo Ciebie w niej potrzebuję.
Więc zostań przy mym boku, w dzień, noc i w każdym roku.
A dopóki śmierć nas nie rozdzieli , będziemy wspólne życie mieli.

12 447 wyświetleń
60 tekstów
4 obserwujących
  • Create.J.Kate

    26 March 2019, 10:23

    Dziękujemy

  • silvershadow

    26 March 2019, 09:03

    ładnie, prosto z serca
    niech się spełni a śmierć nigdy Was nie rozdzieli