Menu
Gildia Pióra na Patronite

Memory lane

Gdy dorosnę, chcę być leśniczym
Biec przez mech na wysokich obcasach
Oto co zrobię, wyrzucając bumerang
Czekając, aż do mnie wróci.

Gdy dorosnę, chcę mieszkać pod morzem
Szczypce kraba i butelki rumu
Oto co będę miała, wpatrując się w muszlę
Czekając, aż mnie obejmie…

392 wyświetlenia
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!