Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez tytułu

Gdy deszcz w mojej głowie
Nikt nie uśmiecha się
Po każdej burzy wstaje nowy dzień
Popatrzyłem na Ciebie i zakochałem sie

Sam zbudujesz szczęście swe
W nocy czy też dzień
Każda minuta powoduje uśmiechów moc
Popatrzyłem i znalazłem Cie

Wzbudzając miłość mą
Ja po uszy wpadłem w to
Usmiechu Twego blask
Znów zmienia życia bieg

Nic nie zmusza mnie by marzyć - śnić
Pocałunek ukradziony nie pierwszy raz
To wszystko tak szybko zmienia się
Lecz Ty pozostajesz radości znakiem mym.

5469 wyświetleń
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!