Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy czujesz w brzuchu motyle
Przystań na chwilę
Ściągnij różowe okulary
Niech nie dodają ci wiary

To takie piękne uczucie
Tak czułe na zatrucie
Więc je pielęgnuj kolego
Życzę ci z serca całego

Bądź pomocny i dobry szczerze
Przytulny jak najmilsze zwierzę
Piękne słówka mów zawsze
Przy słońcu burzy czy mżawce

I jeszcze jedno ci powiem
Gdy długo podsycasz motyle
Przychodzi moment na chwilę
Byś znalazł się u bram rozkozy

Tylko uważaj by się nie spanoszyć
I motyli nie spłoszyć...!

11 584 wyświetlenia
35 tekstów
22 obserwujących
  • PetroBlues

    20 September 2011, 18:35

    To żeś nabajcowała...

    :-)

  • Irracja

    13 September 2011, 19:02

    ... spłoszyłem... wróciły kolibry...

    :-)

  • czarnulkaa

    8 September 2011, 12:26

    fajniutkie bardzo ;)

  • Seneka 18

    26 August 2011, 20:45

    Ty to masz pomysły Bajko :)