Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy czujesz się samotny w wolnej chwili
siegasz po zabawke by sobie czas umilić...
Musi być posłuszna w te dni
nie wolno sprzeciwić się Ci...
Nie może mieć własnego zdania
bo zaraz zostaje przegadana.
Zawsze patrzysz na innych to w nich widzisz priorytety do naśladowania...
oraz życia według nich układania....
Zabawka ma być taka:
nie pyskata
nie mająca zdania
zawsze czekająca na swojego pana!!!!
Przestaje mi się podobać twoja zabawa....
zabawka stara się zbuntowała...

36 717 wyświetleń
330 tekstów
3 obserwujących
  • Meron

    3 May 2021, 21:27

    Zabawka nie może zmienić właściciela.
    Człowiek, czujący się czyjąś własnością, powinien porzucić owe towarzystwo.

    • Moimi myślami i uczuciami...

      "Zabawki nie chciane i znudzone lądują w kontenerze lub sprzedawane dalej...
      Do innego właściciela "