Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy czas zboczył z kursu
dzikie kwiaty
na wiecznym śniegu
zrywam
bezskutecznie przywołując
smak
pierwszego oddechu

9075 wyświetleń
61 tekstów
3 obserwujących
  • krysta

    3 July 2013, 14:30

    śliczna miniaturka, choć smutna...
    Pozdrawiam :)