Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Gdy cieszy niewiele, a smuci wręcz wszystko.
Po raz setny, na niczym spełzło twe staranie.
Życie wydaje się być pułapką z jednym tylko wyjściem.
Lecz nie starcza odwagi by zdobyć się na nie.

Zagubieni wołajcie, może ktoś usłyszy.
Uwięzieni pięściami bijcie w mur więzienia.
Niech wasza udręka rozerwie więzy ciszy.
Światem niech wstrząśnie huragan pragnienia.

1235 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!