Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy cierpią,
nie pouczaj.
Gdy płaczą,
nie upominaj.
Gdy upadają,
nie objaśniaj...
po prostu uratuj,
gdy tylko potrafisz,
a porozmawiasz później.
Jak Ten,
który nas ukochał
zanim przyszliśmy na świat.

4572 wyświetlenia
56 tekstów
3 obserwujących
  • yetick

    11 January 2022, 13:44

    👍😎