Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatnie widzenie

Gdy Cię zobaczyłam,
nie strzelały fajerwerki,
nie zagrzmiała burza a
silny wiatr nie potargał mi włosów.
Gdy Cię poznałam,
nie skakałam z radości,
świat nie rozmazał się nagle a
Ty nie świeciłeś jasnym światłem.
Gdy Cię pokochałam,
nie śpiewały ptaki,
świat nie był różowy,
nie czułam łaskotania w brzuchu.
Gdy Cię straciłam,
padał śnieg.Czerwony śnieg.
W tle nie leciała smutna melodia,
nie było zwolnionego tempa a
zostawiając Ciebie z połową serduszka
wiszącego na Twej szyji,płakałam.

4544 wyświetlenia
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!