Menu
Gildia Pióra na Patronite

'' Tęsknota nie widzenia się''

Teksty z obrazami - '' Tęsknota nie widzenia się'' - maruda1993
'' Tęsknota nie widzenia się'' - maruda1993

''Gdy cię nie widzę ,
Nie wzdycham, nie płacze.
Nie tracę zmysłów,kiedy cię
zobacze; Jednakże gdy cię
długo nie oglądam,
Czegoś mi brakuje, ciebie widzieć ,
żądam,,i tęsknotą sobie ,zadaje pytanie.!
Czy to przyjażń? Czy to miłość? Czy
Kochanie? Że jest to miłość i mówię Ci
Kocham Cię

2808 wyświetleń
18 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!