Menu
Gildia Pióra na Patronite

W ciszy

Gdy cicho jest i nie tak jasno, robi mi sie duszno i ciasno, bo gdy człowiek sam ze sobą w zostaje wszystko trudniejsze się staje.

227 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!