Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy byłem dzieckiem
lubiłem się bawić
w dorosłych facetów
miałem wąsy
i paliłem cygara
teraz jestem dorosły
mam wąsy
i palę cygara
ale już się nie bawię

2212 wyświetleń
14 tekstów
2 obserwujących
  • 2 January 2021, 18:15

    JaJo
    skąd ty tutaj? do Wielkanocy jeszcze sporo czasu, wstrzymaj się z bólami, nie pękaj :)