Menu
Gildia Pióra na Patronite

Młodość

Gdy byłam mała, często siadałam na kolanach.
Myślałam o marzeniach , moich ukrytych pragnieniach.
I miałam nadzieję, że życie będzie jak w niebie.
Utulona miłością, szczęściem i troską.

3843 wyświetlenia
20 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!