Menu
Gildia Pióra na Patronite

pot - prąd

gaszę światło
i nie pieści mnie prąd
kiedy przymykam oczy
ładuję się ...
do łóżka

moja poduszka ma w sobie tyle wody
że jest mi najlepszym przewodnikiem

18 723 wyświetlenia
167 tekstów
5 obserwujących
  • 22 June 2018, 18:30

    niektórych nadwrażliwych przydałoby się otulić puchową podusią

  • 22 June 2018, 07:39

    albo pod prąd
    albo śnięta ryba
    dzień dobry