Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie (dorosła)

Gaśnie dzień w
zachodzącym słońcu
przy łóżku dwie świeczki
rozświetlają mrok

samotna sukienka
na wieszaku czeka
aż wrócisz ,spadła
na ziemię ostatnia łza

odeszło słońce na zawsze
mrok i pustka cię zabrała
w miejscu gdzie
dawniej biło serce
zakwitła biała róża.
https://www.youtube.com/watch?v=Uk6RS7KWF2U

65 489 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    28 November 2019, 12:16

    Kto nie miał możliwości się pożegnać zawsze będzie miał ten ból w sobie.Pozdrawiam Malusiu:-). dziękuję również Wam za serducha:-)

  • Malusia_035

    20 November 2019, 10:12

    bardzo wzruszający ,przemawia do mnie ...

    Pozdrawiam Kati :)

    od kati75