Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziś jest 19 więc pamietam[*]

Gapię się na zdjęcia, które kiedyś wywoływały u mnie uśmiech
Teraz tylko przynoszą gniew
Przeglądając albumy które stworzyliśmy dla siebie,
Wyrywam stronę

W jaki sposób niebo zamieniło się w piekło? Nie mogę cię winić za to, że mnie opuściłaś
Dostałem od ciebie więcej, niż mogłem ci dać Wiesz, że nie możesz mnie winić, że byłem zły

Czy to musi palić?
Czy to musi kąsać kiedy powiedziałem Tobie"żegnaj"?
Czy kiedyś nie będę się zastanawiać nad tym, co mi zrobiłaś?
Nie spodziewanie odchodząc?

27 799 wyświetleń
188 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!