Menu
Gildia Pióra na Patronite

* Drzewa Sczęścia *

Gałęzie ich o bujnych kształtach
tworzą sufit mistyczny wprost nad naszymi głowami
i wpuszczają promyki fascynującego światła
poprzez marzeń portale ukryte między nieba szczelinami ...

Kiedy Cię tu nie było
moje życie gniło pod traumy zagrzybiałymi stopami
i nigdy w górę nie popatrzyło
by dojrzeć szczęście, które w zasięgu ręki mamy ...

* Z Okazji Pierwszego Dnia Wiosny Dla Joasi *

70 826 wyświetleń
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    21 March 2020, 18:41

    @Michaelowa 😘🥰😍😘

  • Michaelowa

    21 March 2020, 18:39

    Mistyczny wierszyk :)

    od Moon G