Menu
Gildia Pióra na Patronite

jarzębina

Teksty z obrazami - jarzębina - Maciek Zz
jarzębina - Maciek Zz

Gałązką, jarzębina
w me okno zastukała,
a mi się przypomina
jak jesienią płakała.

Wiatr jej wyrywał liście,
wraz z deszczowymi łzami
czerwieniły się ślicznie
strojne garście korali.

48 003 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!